Ljubavni hrosokop 10.5.2012

Bit ćete snažni i spremni podržati osobu do koje vam je stalo. Kako dani budu prolazili, također ćete imati potrebu za sve više intimnosti, pa ćete prorijediti izlaske. Bit će vam draže ostati kod kuće i uživati u zagrljajima voljene osobe, negto izaći van. Oni koji su još sami dosta će maštati i znati čitaju između redova..Saznajte više u astro&tarot centru: Škorpion – Ljubavni horoskop
1.10.-15.10. 2012.

Međutim, povremeno ne možete da kontrolišete svoje strasti ili zanos koji osećate prema bliskoj osobi, a to može da se reflektuje u kontrastima. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 2, 3, 5, 7, 9, 10, 11, 12. i 15. oktobar.

U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu« zavaravajući sebe, da je moguće sve držati pod strogom kontrolom i tako se zaštititi od emotivnog razočarenja. Budite oprezniji: 2, 3, 8, 10, 12, 14. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa Rakom, Lavom, Bikom, Devicom, Blizancima, Škorpionom i Jarcem. Ljubavnu sreću je moguće ostvariti uz odgovarajućeg ili očaravajućeg partnera. Budite oprezniji: 1, 4, 5, 8, 9, 13. i 14. oktobra.

Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi susreti. U prepoznatljivom maniru umete da primenite odgovarajuću taktiku i da zavedete određenu osobu. Ali impulsivna reakcija ili veliki izlivi emocija, mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku. Ljubavni horoskop Budite oprezniji: 3, 4, 10, 11. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Strelcem, Blizancima i Ovnom.

Godi Vam interesovanje, komplimenti ili pažnja koju dobijate u društvu suprotnog pola. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Škorpionom, Vodolijom i Ribama. Budite oprezniji: 2, 4, 6, 7, 10, 12. i 15. oktobra. U naletu strasti i osećanja Vašu pažnju privlače neobični susreti, umete da prepoznate emotivne signale na različitim stranama. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam nova ili iznenadna ljubavna romansa koja će zadovoljiti Vaša očekivanja i raznovrsne aspiracije. Nema potrebe da se zadržavate na hladnoj emotivnoj distanci, svoja osećanja ne možete dozirati. Ako ste mladi ili slobodni, igra zavođenja može da Vas inspiriše na novo zadovoljstvo. Moguće je da partner izražava negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti više deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Stalo Vam je da prevaziđete emotivnu krizu ili različite nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: